چراغ سبز ترامپ به ناتو برای سرنگون کردن جت‌های روسی ترامپ: اوکراین می‌تواند همه خاکش را به شکل اولیه‌اش پس بگیرد دیدار مجدد عراقچی و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نیویورک دیدار گروه الدرز با وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران سرویس مخفی آمریکا: یک تهدید قریب‌الوقوع را در نیویورک خنثی کردیم گروسی: بازرسان هسته‌ای در صورت توافق به ایران می‌روند آلمان: حتی پس از اعمال تحریم‌ها، در‌های مذاکره با ایران باز است واکنش حماس به کنفرانس راهکار دو دولتی در نیویورک رسانه عبری: جولانی جبل الشیخ را به اسرائیل داد اردوغان در اجلاس سازمان ملل: منطقی برای توحش اسرائیل وجود ندارد گروسی رسماً نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد روبیو: برخی رهبران جهان برای چند دقیقه دیدن ترامپ التماس می‌کنند! رایزنی عراقچی و دیپلمات‌های ارشد اروپایی در نیویورک ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل: دوره من عصر طلایی آمریکاست/ به ۷ جنگ پایان دادم هشدار عراقچی نسبت به تبعات هرگونه استفاده ابزاری ۳ کشور اروپایی از شورای امنیت

آمریکا: نباید در امور داخلی سوریه مداخله شود

وزارت خارجه آمریکا به صورت ریاکارانه خواستار عدم مداخله خارجی کشورها در امور داخلی سوریه شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 11
کد خبر: ۲۶۵۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، رژیم صهیونیستی به عنوان متحد نزدیک آمریکا در جدیدترین بیانیه خود به حملات گسترده به سوریه اذعان کرده و حتی نیروی زمینی این رژیم بخشی از خاک سوریه را ضمیمه کرده است. با این حال، واشنگتن نه تنها در برابر این اقدامات سکوت نکرده بلکه از تل آویو در نقض حاکمیت سوریه حمایت نیز کرده است.

 

بر این اساس، متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اعلام کرد: پس از سرنگونی بشار اسد، اکنون هیچ کشور خارجی نباید در امور داخلی سوریه مداخله کند!

 

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی تروریست‌ها از زمان به دست گرفتن قدرت، افزود: واشنگتن پیش از آنکه سیاست خود را درباره تمامی طرف‌های سوری تغییر دهد، در گام نخست رفتار آنها را ارزیابی می‌کند.

 

این مقام آمریکایی بدون اشاره به حمایت ایالات متحده از القاعده و سایر گروه‌های تروریستی در گذشته، تاکید کرد: به دلیل آنکه هیأت تحریر الشام در لیست سازمان‌های تروریستی آمریکا طبقه بندی می‌شود، واشنگتن نمی‌تواند از آن حمایت کند.

 

میلر درباره بمباران مراکز نظامی و حساس سوریه از سوی رژیم صهیونیستی، اعلام کرد: ما با اسرائیل درباره عملیات‌های نظامی در خاک سوریه گفتگو و رایزنی خواهیم کرد.

 

پیش از این برخی منابع از آغاز بررسی‌ها از سوی دولت بایدن برای خارج کردن نام هیأت تحریر الشام از لیست سازمان‌های تروریست خبر داده بودند.

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پایان اعلام کرد واشنگتن برنامه‌ای فوری برای بازکردن سفارت خود در سوریه ندارد./ مهر

ارسال نظر